Ekspo seks dan rumah urut kat Shah Alam? Wow....

Antara "produk" yang dipamerkan ketika Ekspo Seks dan Hiburan di Mexico City baru-baru ini. Lepas ini ekspo seperti ini buat kat Shah Alam City pulak ya!
SHAH ALAM: Kerajaan Selangor bercadang untuk mengadakan Ekspo Seks dan Rumah Urut Antarabangsa Pertama bagi menarik lebih ramai pelacur asing datang ke negeri itu bagi menjana ekonomi baru selepas jumlah kewangan negeri semakin menyusut sejak 2008.

Exco Pelancongan, Hal Ehwal Pengguna dan Alam Sekitar Selangor, Elizabeth Wong yang juga "ratu bogel" negeri itu berkata, idea mengadakan ekspo berkenaan dibuat selepas beliau melihat kejayaan Mexico menganjurkan ekspo sedemikian di Mexico City beberapa hari lalu.

"Ini satu idea yang baik memandangkan Selangor memang kaya dengan pemimpin kaki seks di samping terkenal sebagai syurga rumah-rumah urut. Jadi menerusi ekspo seperti ini mereka dapat mempromosikan produk dan perkhidmatan masing-masing.

"Matlamat kami ialah untuk menarik lebih ramai pelacur asing khususnya dari China bagi memenuhi bandar-bandar utama di negeri Selangor. Akhirnya kita dapat menjana ekonomi negeri selain memberikan kerakyatan kepada mereka, sekali gus membantu meningkatkan jumlah undi bagi Pakatan Rakyat pada PRU nanti," katanya. - Selangor Konon

Ops... Ahaha...

Sabar... sabar ya! Itu hanya bayangan MTB saja. Tapi kalau kerajaan Selangor yang kini semakin muflis nak laksanakan juga acara ini, aku memang langsung tidak hairan. Maklumlah dalam kerajaan Selangor pun begitu ramai pemimpin yang kaki seks dari penasihat ekonomi, ketua penerangan sampailah exco pelancongannya sendiri.

Aku ingat kalau buat ekspo seperti ini sudah pasti ia meletup-letup sebab ramai yang nak tengok model-model memperagakan bodi masing-masing. Tapi syarat-syarat ke atas model yang nak ambil bahagian tu mestilah lelaki-lelaki jambu sahaja dan isteri-isteri orang terutama yang sedang menghadapi masalah rumah tangga sahaja. Lain-lain tidak dilayan... heee...!!

Dan kalangan rumah urut pula bolehlah bagi mengadakan perang harga dengan memberikan diskaun gila-gila sepanjang ekspo berlangsung dengan pelbagai perkhidmatan daripada lips massage, volcano massage, 2 in 1 massage dan macam-macam jenis massage lagi. Kan? kan? kan?

Heee....

Ekspo seks dan rumah urut kat Shah Alam? Wow.... Ekspo seks dan rumah urut kat Shah Alam? Wow.... Reviewed by mesin taip buruk on 3/02/2012 06:24:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.